Arane Isi Woh-Wohan (SEBUTAN BIJI BUAH-BUAHAN DALAM BAHASA JAWA)



Arane Isi Woh-Wohan


Isi asem
: klungsu
Isi cipir 
: botor
Isi duren
: pongge
Isi jambe
: debug
Isi kapas
: wuku
Isi kates
: trempos
Isi kluwak
: pucung
Isi kluwih
: behtem
Isi krambil
: kenthos
Isi mlinjo
: klathak
Isi nangka
: beton
Isi pelem
: pelok
Isi randhu
: klentheng
Isi Salak
: kenthos
Isi sawo
: kecik
Isi semangka
: kwaci
Arane Isi Woh-Wohan



Diberdayakan oleh Blogger.